Christelijk College Zeist

vmbo, lwoo

Op het CCZ geven wij vmbo-onderwijs dat uitdaagt en aansluit bij de belevingswereld, motivatie en competenties van onze leerlingen.

Naast algemeen vormend onderwijs bieden we projecten en stages. Door middel van opdrachten dagen we onze leerlingen uit om met hun competenties te oefenen en te experimenteren. De nadruk ligt hierbij op betekenisvol leren in de praktijk. Het ontwikkelen van een basis- en beroepshouding loopt hier als een rode draad doorheen.

Christelijk College Zeist

Onderwijstypen:
vmbo, lwoo
Directeur:
dhr. D.C. van Donselaar
Aantal leerlingen:
315
Aantal medewerkers:
49
Adres:
  • Graaf Adolflaan 4
  • 3700 AJ Zeist
  • (030) 6916551
Contactpersoon:

Verbinding met Opleidingsschool CVOG

Een stage op het CCZ is een uitdaging! Als je die aangaat, leer je vanaf het eerste moment wat het betekent te werken in het onderwijs dat volop in beweging is. Jij als student hebt daar ook een rol in. Lesmateriaal afstemmen, lessen geven, projecten schrijven, contact maken met leerlingen, vallen en opstaan; allemaal zaken waar je mee te maken krijgt.

We kijken elk jaar opnieuw  uit naar studenten die de uitdaging met ons durven aan te gaan!

“Stage lopen op het CCZ is heel uitdagend. Als je meer wilt leren over het lesgeven aan leerlingen die meer ondersteuning nodig hebben en wil werken in een leuk team, dan is een CCZ-stage zeker wat voor jou!”

Stageplaatsen

{{ column | capitalize }}
{{ school }} {{ vak }} {{ soort }} {{ jaar }} {{ overig }}
School
{{ school }}
Vak
{{ vak }}
Soort
{{ soort }}
Jaar
{{ jaar }} Overig
{{ overig }}
Er zijn momenteel geen resultaten.